Θρίλερ με τη βάπτιση της μπέμπας Ρέμου – Μπόσνιακ!

Θρίλερ με τη βάπτιση της μπέμπας Ρέμου – Μπόσνιακ!Φήμες για αναβολή του μυστηρίου


​Στον «αέρα» λέγεται πως είναι η βάπτιση της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στα τέλη του μήνα, στη Μύκονο.

Αν και πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να έχει ετοιμάσει τα πάντα για το μυστήριο, νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για… αναβολή του.
Ybonh_Mposniak-Antwnhs_Remos-moro.jpg

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», η βάπτιση της μπέμπας «πάγωσε» μετά από επιθυμία της μητέρας του τραγουδιστή να γίνει πρώτα ο… γάμος, ενώ φήμες που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ αναφέρουν πως η αναβολή οφείλεται στις πολιτικές εξελίξεις.

Στο μεταξύ, το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό, συνεχίζοντας να απολαμβάνει τις διακοπές του στο «νησί των ανέμων», γεγονός που κάνει πολλούς να εικάζουν ότι η φημολογία για αναβολή της βάπτισης είναι ένας τρόπος για... να μείνουν μακριά από την χαρούμενη οικογενειακή στιγμή τα αδιάκριτα βλέμματα και οι παπαράτσι.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η μπέμπα, που ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο, θα πάρει το όνομα Ελένη, από την μητέρα του Αντώνη Ρέμου, με νονούς τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Κώστα Πηλαδάκη, δύο από τους επιστήθιους φίλους του ζευγαριού.

phgi star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο