ΔΕΙΤΕ τι έκαναν την επόμενη μέρα μετά το γάμο τους Μακαλιάς-Ψυχράμη

ΔΕΙΤΕ τι έκαναν την επόμενη μέρα μετά το γάμο τους Μακαλιάς-Ψυχράμη
Για… μπάνιο πήγαν το μεσημέρι μετά το γάμο τους ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη
, μιας και το ξενοδοχείο όπου διέμειναν είναι δίπλα στη θάλασσα.

Ο νιόπαντρος ηθοποιός ανέβασε την παρακάτω selfie μαζί με την σύζυγό του από τον Αστέρα Βουλιαγμένης, γράφοντας στη λεζάντα για την υπέροχη φιλοξενία και για την τελευταία ημέρα διακοπών τους.

gamos.jpg
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ζευγάρι παντρεύτηκε την Τετάρτη, μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης, σε εκκλησία της Παλαιάς Φώκαιας, με θέα τη θάλασσα και με κουμπάρους την Νάντια Κοντογεώργη, τον Λάμπρο Φισφή και τον Κωνσταντίνο Καική.

Μετά το γάμο ακολούθησε διασκέδαση μέχρι το πρωί, με το ζευγάρι να ανοίγει σαμπάνια, η οποία παίδεψε και... έβρεξε το γαμπρό, αλλά και να κόβει την πρωτότυπη γαμήλια τούρτα που,όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, επιμελήθηκε η Άντα Λιβιτσάνου και ήταν διακοσμημένη με… μπαλόνια.

Παρόντες στη δεξίωση ήταν συγγενείς και φίλοι των νεονύμφων, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν και άνθρωποι από τη showbiz, όπως οι Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Σταυροπούλου, Κώστας Μαρτάκης, Μιμή Ντενίση, Κατερίνα Γερονικολού, Μίνως Θεοχάρης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Όλγα Λαφαζάνη και οι σχεδιαστές τους ιδιαίτερου νυφικού της Αντιγόνης, Konstantinos Melis by Laskos. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο