Νέο κάλεσμα Μεϊμαράκη σε Τσίπρα για συγκυβέρνηση: Να πάμε στις Βρυξέλλες με Εθνικό Σχέδιο

Νέο κάλεσμα Μεϊμαράκη σε Τσίπρα για συγκυβέρνηση: Να πάμε στις Βρυξέλλες με Εθνικό Σχέδιο
Νέο κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα για κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας απηύθυνε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης
σε ομιλία του στον Βόλο προς τους εκπροσώπους των φορέων της Μαγνησίας.

«Η ΝΔ θέλει την εντολή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι όσο περνούν οι μέρες η παράταξή του θα «καλπάζει» προς την κάλπη. Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, του είπε στο δεύτερο ενικό πρόσωπο: «Οφείλεις να έρθεις και συ, πρέπει να έρθεις και συ».

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για διακομματική επιτροπή που θα πάει στις Βρυξέλλες να παρουσιάσει ένα εθνικό σχέδιο στους εταίρους: «Στόχος μας είναι να συστήσουμε μια διακομματική επιτροπή, με την συμμετοχή όλων των κομμάτων, ώστε να εκπονήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο με συγκεκριμένο προσανατολισμό ως το Πάσχα του 2016 και να πάμε στους Εταίρους μας στην Ευρώπη και να τους πούμε ότι έχουμε Σχέδιο και Πρόγραμμα, αντί της εφαρμογής Μνημονίου».

Ο ίδιος, επεσήμανε ότι επιμένει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με σταθερή διακυβέρνηση η οποία «θα έχει την δυνατότητα να ζητήσει από τις Βρυξέλλες αναπτυξιακά μέτρα, αντί των υφεσιακών που ζούμε σήμερα».

Συνεχίζοντας, ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στις κάλπες με καθαρό μυαλό και χωρίς αδιαφορία και να εξηγήσει ο καθένας στους φίλους του τι λάθος έκαναν στον Ιανουάριο ψηφίζοντας Τσίπρα.

Ο κ. Μειμαράκης πριν φθάσει στον Βόλο, επισκέφθηκε τον Πτελεό και τον Αλμυρό όπου στο δημαρχείο συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και τον Δήμαρχο Δ. Εσερίδη ο οποιος του επέδωσε ομοίωμα παλαιού τυφεκίου της εποχής του 1821. Στη συνέχεια, ο κ.Μεϊμαράκης επισκέφθηκε το Βελεστίνο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο