Δεν συγκινήθηκε με τους 1101 ο Άδωνις: Ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι στο ειδικό δικαστήριο

Δεν συγκινήθηκε με τους 1101 ο Άδωνις: Ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι στο ειδικό δικαστήριο
​Σφοδρή επίθεση στον  πρώην υπουργό  Γιάνη Βαρουφάκη έκανε το πρωί της Πέμπτης
ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.Τι και αν ο Γιάνης –με ένα ν- ετοιμάζεται (με άλλους 1100), να αλλάξει τον κόσμο, για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας φέρει βαρύτατες ευθύνες για την διόγκωση του ελληνικού χρέους.

«Εσείς νομίζετε ότι καλή διαπραγμάτευση είναι αυτή που έκανε ο Βαρουφάκης. Θα έλεγα τώρα τι ήταν η διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη, αλλά είμαι στο ραδιόφωνο… Ο Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι στο ειδικό δικαστήριο τώρα. Πρέπει να μας εξηγήσει (σσ ο Βαρουφάκης) για ποιο λόγο φόρτωσε την Ελλάδα 90 δισεκατομμύρια ζημιά». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον realfm 97.8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Από τα «σκάγια» του κ.Γεωργιάδη δεν ξέφυγε ούτε ο πρωθυπουργός!  Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στο θέμα των ελληνικών τραπεζών, είπε χαρακτηριστικά για τους κκ.Τσίπρα και Βαρουφάκη: «Πέρυσι τον Νοέμβριο πέρασαν οι ελληνικές τράπεζες τα stress test. Δηλαδή στα σενάρια τα ακραία που φαντάζονταν οι τεχνοκράτες της Ευρώπης, ό,τι πιο ακραίο σκέφτονταν, οι τράπεζές μας το πέρασαν με επιτυχία. Και μετά ήρθε ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας και οι τράπεζες χρεοκόπησαν. Τι θα πει αυτό; Ότι στη φαντασία των πιο ακραίων σεναρίων των τεχνοκρατών της Ευρώπης, δεν είχε περάσει από το μυαλό κανενός, η καταστροφή του μεγέθους Τσίπρα-Βαρουφάκη».

Παράλληλα, ο κ.Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν θα έκανα ποτέ συνεργασία με τον Καμμένο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Γιατί ο Καμμένος, το πιο ευνοημένο πρόσωπο από τη ΝΔ, βουλευτής και υπουργός από τα παιδικά του χρόνια, κατάντησε να υβρίζει τη ΝΔ για προδοσία, και τους αρχηγούς και τα στελέχη και τους βουλευτές της, και να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος;  Ο Καμμένος που …έβγαλε βιβλίο για τη 17 Νοέμβρη και κατηγορούσε ότι ήταν όργανο της αριστεράς και που έκανε όσα έκανε. Κι όμως αυτός ο άνθρωπος έχει υβρίσει με τόσο χυδαίο τρόπο τη ΝΔ» .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο