Σοκ: Με το αυτοκίνητο του Aντώνη Ρέμου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr, το αυτοκίνητο που σκοτώθηκε ο δημοφιλής
τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, δεν ηταν δικό του!
Του το είχε δώσει ο Αντώνης Ρέμος, δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε αν του το είχε πουλησει ή απλά του το είχε δώσει να το δοκιμάσει για να το πουλήσει ή ακόμη του το έδωσε δανεικό. Αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Το ρεπορτάζ όμως λέει, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το Τζιπ Μερσεντές ήταν του Αντώνη Ρέμου. Να διευκρινίσουμε φυσικά ότι είναι εντελώς άσχετο ότι ο Παντελίδης τράκαρε με αυτό το αυτοκίνητο που άνηκε σε έναν άλλο άνθρωπο. Τα αιτία της τραγωδίας θα εξακριβωθουν.



Ο Παντελίδης, η κοκαΐνη, ο άδικος χαμός και η κατακραυγή των social media!

Το Youweekly.gr με απόλυτο σεβασμό στην μνήμη του νεαρού και ταλαντούχου τραγουδιστή, θα σας μεταφέρει κάποιες πληροφορίες διασταυρωμένες 100%, που έχουν να κάνουν  με αυτό το σπάνιο παιδί την, απότομη άνοδό του και το τραγικό θάνατο του σήμερα στις 8.00 το πρωί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr, τους τελευταίους 12 μήνες ο Παντελής Παντελίδης είχε γίνει ένας άλλος ανθρωπος, από αυτόν που γνωρίζανε οι φίλοι, οι γνωστοί, ακόμη και οι συγγενείς του. «Ο Παντελής τους τελευταίους μήνες είχε κυριολεκτικά ξέφυγει. Η επιτυχία του έφερε δίπλα του ανθρώπους που του τρώγανε την ψυχή καθημερινά, τον εκμεταλλευόντουσαν σε απίστευτο βαθμό, πουλώντας εκδουλεύσεις και εξυπηρετήσεις μιας ζωής, που ο Παντελής ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε φανταστεί. Τρελά ξενύχτια, ουσιές, γυναίκες, μεθύσια. Θα συνέβαινε το κακό αργά ή γρήγορα!», αυτά τα λέει στο Youweekly.gr, άνθρωπος που ο Παντελίδης εμπιστευότανε σαν αδερφό.
Ο Παντελής τα πρώτα δείγματα της κατηφόρας τα είχε δείξει φέτος το καλοκαίρι στην Μύκονο όπου πιάστηκε από παπαράτσι σε κυριολεκτικά άθλια κατάσταση, να περιφέρεται χαμένος ξημερώματα στο νησί. Αυτοί που τον έβλεπαν δεν τον αναγνώριζαν. Ο ίδιος έμοιαζε να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Ο νεαρός καλλιτέχνης, φήμες έλεγαν ότι πολύ συχνά έκανε κατάχρηση ουσιών – ναρκωτικών μέσα από παρότρυνση κοντινών ανθρώπων, που θέλανε να περάσουνε στον Παντελίδη την φιλοσοφία του extreme life style. «Δεν ξέρω αν ο Παντελής ήταν χαμένος λόγω της κοκαΐνης ή όχι, δεν ξέρω αν έκανε ναρκωτικά ή το πάθαινε από το ποτό, πάντως εγώ όταν τον ρώτησα αν έχει ξεφύγει με διάφορες ουσίες ο Παντελής το αρνήθηκε».

Η επίσημη ανακοίνωση του Teatro για το θάνατο του Παντελίδη

Η τελική βολή στα social media.
Το άτυχο τραγούδι για τα κατεχόμενα, ήταν η χαριστική βολή στην ευαίσθητη καρδιά του Παντελή Παντελίδη, αυτοί που ήταν δίπλα του λένε σήμερα ότι αυτός ο κανιβαλισμός που έγινε στα social media για το τραγούδι στα κατεχόμενα, ήταν κάτι που ο Παντελίδης δεν μπόρεσε να αντέχει. «Ήταν ράκος μετά απο αυτή την ιστορία, δεν μπορούσαμε να τον συνεφέρουμε με τίποτα, ο Παντελής δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει, πως όλη αυτή η αγάπη του κόσμου, έγινε ξαφνικά απίστευτο μίσος, σε σχόλια στο facebook και στο twitter. Την ερώτηση του Youweekly.gr στον επιστήθιο φίλο του Παντελίδη, αν αυτή η ιστορία η τελευταία ήταν η χαριστική βολή στον νεαρό καλλιτέχνη ο φίλος του Παντελίδη μας απάντησε «Δεν το συζητάω… Σίγουρα ναι!»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο